Lej et stillads i Aabenraa hos CS Citystilladser

Vi hjælper dig godt på vej, når du mangler et stillads til en opgave i Aabenraa. Vores udlejning af stilladser i Aabenraa omfatter både arbejdsplatforme, murerstilladser, facadestilladser, rullestilladser og specialstilladser. Du bør derfor ikke holde dig tilbage, hvis du står med en specialopgave i Aabenraa eller omegn, der kræver en særlig løsning i forhold til stillads. Her kan vi tilbyde hængestilladser, skorstensstilladser, platforme til loftsarbejde samt trappehatte til udførsel af arbejde i trappeskakte. 

Vores mere almindelige stilladstyper dækker desuden behovet inden for alle typer opgaver, uanset om du har brug for et let og fleksibelt rullestillads eller et robust murerstillads. Her kan et murerstillads kan klare en stor belastning, og mange håndværkere har mulighed for at arbejde på stilladset samtidigt. Vores facadestilladser egner sig godt til mindre arbejdsopgaver med en middel belastning. Det kan for eksempel være, hvis du skal renovere en facade, udføre vinduesarbejde eller inspicere en bygning udefra. 

Vores stilladser spænder fra en maksimal belastning på 150 kg til 450 kg pr. kvadratmeter jævnt fordelt, og der er derfor en god mulighed for, at du kan finde et stillads, der passer til netop din opgave i Aabenraa.

Godkendte stilladser - Udlejning og montage - CS City Stilladser

CS Citystilladser er din erfarne udbyder af stilladsudlejning i Aabenraa

Hos os har vi alt det, du skal bruge inden for stilladsudlejning til dit byggeprojekt i Aabenraa og omegn. Udover forskellige typer stilladser, der matcher din opgave, tilbyder vi også forskelligt tilbehør og udstyr til dit stillads, så du med vores stilladsudlejning er godt klædt på til opgaven i Aabenraa eller andre steder. 

Har du for eksempel brug for overdækning, så det bliver lettere at arbejde i alt slags vejr? Eller har du brug for en materialehejs, så det er lettere at fragte byggematerialer og værktøj op på stilladset? Vi tilbyder desuden plastikinddækning, materialetårne, nedfaldsskakte og tagstiger, der alt sammen kan være med til at gøre dit arbejde lettere. 

Vigtigst af alt tilbyder vi sikkerhedsudstyr til faldsikring, så dine medarbejdere kan arbejde sikkert i højden. Når du benytter dig af vores stilladsudlejning til en opgave i Aabenraa, har du dermed mulighed for at leje personlige faldsikringsseler, sikkerhedsrækværk og et faldsikringsnet i samme ombæring. Vi hjælper dig med at finde den løsning, der passer bedst til dine behov.

Et stillads til enhver opgave

– Let facadestillads

– Stål – og murerstillads

– Rullestillads

– Individuelle specialløsninger

– Totalinddækning

– Montage/demotage

Kontakt os og hør mere om vores ydelser