Mangler du et stillads i Haderslev? CS Citystilladser hjælper dig godt videre

Hvis du står og mangler et stillads til en opgave i Haderslev eller andre steder, så bør du se nærmere på vores brede udvalg af stilladser samt udstyr og tilbehør til stilladser. Vi kan således levere alt til dit stillads i Haderslev, uanset om du har brug for sikkerhedsudstyr, overdækning, eller en personhejs eller materialehejs. 

Under vores kategori med stilladstilbehør finder du desuden en el-hejs, plastikinddækning, tagstiger, nedfaldsskakte, udvendige trappetårne og materialetårne. 

Vi går desuden op i sikkerheden for dig og dine medarbejdere, så når du lejer et stillads til opsætning i Haderslev, har du naturligvis mulighed for at leje udstyr til faldsikring hos os. På den måde sikrer du et godt og sikkert arbejdsmiljø for dine medarbejdere, når de skal arbejde i højden.

Udlejning af facedestillads - Jylland - CS City stilladser ApS

Stilladsudlejning af rullestillads og murerstillads i Haderslev

CS Citystilladser tilbyder stilladsudlejning i hele landet, herunder også i Haderslev. Vores stilladsudlejning i Haderslev omfatter udlejning af både rullestilladser, murerstilladser, facadestilladser samt specialløsninger. Dermed kan du vælge netop det stillads, der passer bedst til den opgave, du skal have udført. 

Hvis du blot skal have udført mindre reparationer eller maleopgaver, kan et rullestillads sagtens klare opgaven. Denne type stillads er desuden lavet af aluminium, hvilket gør dem lette at flytte. Hvis der i stedet er tale om stilladsudlejning til en lidt større opgave i Haderslev, som for eksempel et facadearbejde, vinduesarbejde eller inspektion af en ejendom, er et facadestillads et godt valg. Her er der fortsat tale om et let og fleksibelt stillads, men det kan ikke rulle som et rullestillads og kan derimod klare en lidt større belastning. 

Hvis du har en større og mere krævende opgave, anbefaler vi et murerstillads, der kan klare en endnu større belastning på hele 450 kg. pr. kvadratmeter jævnt fordelt. Det gør det muligt for flere håndværkere at arbejde på stilladset samtidigt samt at opbevare materialer på stilladset. 

Tøv ikke med at kontakte os, hvis du har brug for vejledning til, hvilket stillads du bør vælge.

Et stillads til enhver opgave

– Let facadestillads

– Stål – og murerstillads

– Rullestillads

– Individuelle specialløsninger

– Totalinddækning

– Montage/demotage

Kontakt os og hør mere om vores ydelser