Alt i fleksible stilladser i Sønderborg

Søger du letanvendelige stilladser i Sønderborg, der kan skabe bedre rammer om dine byggeprojekter? Hvis der skal udføres arbejde i højden, er det nødvendigt med det helt rette murerstillads, facadestillads eller specialstillads samt en faldsikring på stilladset. 

Vi tilbyder alt i stilladsudlejning i Sønderborg, og fører selvfølgelig også et bredt udvalg af faldsikringsudstyr, faldsikringsnet, sikkerhedsrækværk, personlige faldsikringsseler og andet sikkerhedsudstyr, som altid vil være en god ide for at forebygge ulykker på arbejdspladsen. Til renovering og maling tilbyder vi en lang række facadestilladser, som er lette, fleksible, og kan tilpasses til tagfoden for den optimale højde. 

Vi vejleder dig gerne, når det gælder belastning, tilbehør og monteringsmuligheder af vores facadestilladser og lignende stilladser, og kommer også gerne med et gratis og uforpligtende tilbud. Står du derimod med et større og mere bastant byggeprojekt, anbefaler vi murerstilladser i lastklasse 4-5-6 med en markant større bæreevne og en konstruktion, der kan bære op til 450kg/m2. Hvis du samtidig også har behov for el-hejs til materialer eller overdækning, der kan beskytte mod alt slags vejr, kan du naturligvis også finde det her hos vores stilladsudlejning i Sønderborg. 

Uanset om du udfører tagarbejde, og har brug for totalinddækning, eller om du udfører en tagudskiftning, der kræver overdækning til tagfod, kan vi tilbyde dig en fordelagtig løsning med vores stilladsudlejning i Sønderborg. Ring og få et tilbud på et stillads i Sønderborg på tlf. +45 86 24 95 11 eller skriv en mail til firma@cs-citystilladser.dk.

Stilladsudlejning Aalborg, Randers & Aarhus - CS City Stilladser

Specialtilpassede stilladser i Sønderborg

Vores mange gode tilbud på stilladser i Sønderborg er bygget op på den måde, at vi gør vores absolut bedste for at finde frem til den ideelle løsning til dit byggeprojekt. 

Afhængigt af dine behov samt pladsen og tilgængeligheden på byggepladsen udarbejder vi et unikt tilpasset tilbud på et facadestillads, rullestillads eller andet med alt det nødvendige tilbehør, når det kommer til både faldsikring, materialehejs, personhejs og tilpassede arbejdsplatforme. 

Vi er specialister indenfor tilpasset stilladsudlejning i Sønderborg, og vi ved, at sikkerheden på byggeriet afhænger af den helt rette stilladstype til projektet. Hvis du prioriterer sikkerhed på byggepladsen, fleksible arbejdsgange og effektivitet, kan du roligt regne med et specialsammensat stillads i Sønderborg fra CS Citystilladser. 

Desuden hjælper vi både med opsætning og nedpakning af dit stillads i Sønderborg, så hos os får du en total løsning, som er både nem og fleksibel.

Et stillads til enhver opgave

– Let facadestillads

– Stål – og murerstillads

– Rullestillads

– Individuelle specialløsninger

– Totalinddækning

– Montage/demotage

Kontakt os og hør mere om vores ydelser