Profil

Hos CS – City Stilladser har vi en målsætning om at være markedsførende på et snævert område inden for nøglefærdige projekter (turn-key). Vi arbejder målrettet, gennem hårdt arbejde, stor fleksibilitet, kreativitet og engagement, på at nå vores mål og samtidig yde den bedste service til vores kunder.

Det er virksomhedens mål vedvarende at udvikle egne visioner, politik og strategier, som gør det muligt at levere stilladsarbejder ud over det sædvanlige.

Vi skaber rammen om dit byggeri

Når du samarbejder med CS – City Stilladser får du et unikt tilpasset stillads, der passer til de krav der stilles i dit projekt. For os er et stillads ikke bare et stillads, men et byggeri i sig selv, der skal tilpasses de individuelle byggeopgaver. Vi er en fleksibel stilladsvirksomhed, der leverer løsninger af høj kvalitet til byggerier i hele landet. Vi opererer dog primært i Østjylland, og klarer mange af de store byggerier i Aarhus og omegn.

Har du spørgsmål angående stilladsarbejde i Aarhus og Østjylland, eller ønsker du et godt uforpligtende tilbud, så kontakt CS – City Stilladser på Tlf.: 86 24 95 11 eller e-mail: firma@cs-citystilladser.dk og få den bedste og mest professionelle vejledning omkring stilladser.

Mere end 10 års erfaring

Vi har siden 2004 tilbudt professionel stilladsopsætning og -udlejning til erhverv og industri. Som stilladsfirma har vi hjemme i Ålborg og Højbjerg, herfra betjener vi kunder i hele Jylland.

Når du vælger en stilladsopsætning hos os, får du et produkt, der er tilpasset jeres behov og ønsker. Vi er en fleksibel virksomhed, der leverer stilladsløsninger af høj kvalitet til konkurrencedygtige priser.

Sikkerheden i top

Vi sikrer at sikkerheden er i top ved jeres byggeprojekt. Bl.a. har vi et stort udvalg af hejseudstyr til stilladser. Kontakt os i dag og hør mere om mulighederne.

Få et tilbud her

Har du spørgsmål eller ønsker et tilbud på stillads i Øst- og Nordjylland, så kontakt os på telefon 86 24 95 11 eller send en e-mail til firma@cs-citystilladser.dk. Hos os får du den bedste og mest professionelle vejledning omkring stilladser og stilladsarbejde.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Arbejdsplatform - Udlejning & opsætning af stilladser i Aalborg, Randers & Aarhus
Facadestillads - Udlejning & opsætning af stilladser i Aalborg, Randers & Aarhus
Facadestillads - Udlejning & opsætning af stilladser i Aalborg, Randers & Aarhus