Specialtilpassede stilladsløsninger

Hos CS – City Stilladser har vi kompetencerne til at håndtere og tilbyde en lang række specialtilpassede stilladsløsninger. De opgaver som kræver en specialtilpasset stilladsløsning, er typisk ikke dagligdagsopgaver som at male en facade eller opmurer en væg. Disse specialstilladser er til de opgaver hvor plads og tilgængelighed er begrændset.

Specialtilpassede stilladsløsninger til:

Har du en opgave et besværligt sted, som en trappeskakt eller et sted hvor kun et hængestillads kan bruges? Så skal du snakke med os om hvilke muligheder der er for specialtilpassede stilladsløsninger, vi sætter dem op for dig.

Vores erfarne medarbejdere er uddannede til at løse opgaver inden for bl.a.…
• Platforme til lofts arbejde
• Trappehatte til arbejde i trappeskakte
• Hængestilladser
• Skorstensstilladser – vi tilbyder både enkelt- eller dobbeltsidede alustilladser i stilladsklasse 3

Som du kan se har vi mulighed for at hjælpe med mange forskellige specialtilpassede stilladsløsninger, til både ude og inde. Vi rådgiver gerne om hvilke løsninger der er bedst for din opgave, så du kan få den fuldført sikkert og som du har planlagt. Vi hjælper også med at pakke stilladset ned igen.

Faldsikring på specielle arbejdspladser

Med specialtilpassede stilladsløsninger er sikkerhed lige så vigtig eller måske endnu vigtigere end på standart stilladser. For hvor mange er der lige plads til og arbejder du alene? I så fald – hvor får du hjælp fra hvis det går galt. Faldsikring med seler er måske ikke muligt til din opgave. Der er dog flere muligheder som et sikkerhedsnet der kan tilpasses din specialtilpassede stilladsløsning eller et rækværk. Sikkerhedsudstyr som sko og hjelme er jo en selvfølge.

Kontakt os for et tilbud

Har du spørgsmål angående stilladsarbejde i Aarhus og Østjylland, eller ønsker du et godt uforpligtende tilbud, så kontakt CS – City Stilladser på Tlf.: 86 24 95 11eller e-mail: firma@cs-citystilladser.dk og få den bedste og mest professionelle vejledning omkring Specialtilpassede stilladsløsninger.