Erfaren udbyder af stilladsudlejning i Aarhus

CS Citystilladser tilbyder stilladsudlejning og opsætning af forskellige typer stilladser i Aarhus og resten af landet, så hvis du har brug for et stillads til en opgave i Aarhus, kan vi derfor hjælpe dig godt videre. Vores service inden for stilladsudlejning i Aarhus spænder bredt med alt fra overdækning og faldsikring til forskellige stilladstyper som for eksempel rullestillads eller murestillads. 

Når du køber et stillads hos os, er der tænkt på det hele, samtidig med at sikkerheden er i orden. Under vores kategorier om faldsikring på stillads og stilladstilbehør kan du læse meget mere om de mange tilbud, der tæller både sikkerhedsrækværk, personlige faldsikringsseler, faldsikringsnet, plastik inddækning, materialetårne og nedfaldsskakte.

Du er altid velkommen til at kontakte os på tlf. 86 24 95 11 eller skrive en mail til firma@cs-citystilladser.dk, så vi i fællesskab kan komme frem til en løsning, der tilfredsstiller dine behov til opsætning og udlejning af et stillads i Aarhus.

Professionel stilladsudlejning - CS City Stilladser ApS

Leverandør af facadestillads, rullestillads eller anden type stillads i Aarhus

Hos CS Citystilladser har vi en målsætning om at levere nøglefærdige projekter til vores kunder, det vil sige, at vores produkter er skruet sådan sammen, at vi altid kan tilpasse dem til netop dit byggeprojekt. Derfor får du også et unikt tilpasset stillads til opsætning i Aarhus og resten af landet, når du handler hos os. 

Vi ønsker at yde den bedste service til vores kunder, og derfor bestræber vi os på at tilbyde stilladsudlejning og løsninger i Aarhus ud over det sædvanlige. Vi tilbyder derfor
også specialtilpassede stilladsløsninger, der især udmærker sig på steder, der er svære at komme til, eller hvor der er begrænset med plads. Vores mere gængse
stilladsløsninger bliver naturligvis også altid tilpasset til netop dine behov, og derfor er det værd at kontakte os, hvis du for eksempel har brug for et murerstillads, facadestillads eller rullestillads til en opgave i Aarhus. 

Vi har over 10 års erfaring på området, og du trækker derfor på et stort know-how, når du vælger os som leverandør af dit næste stillads i Aarhus.

Et stillads til enhver opgave

– Let facadestillads

– Stål – og murerstillads

– Rullestillads

– Individuelle specialløsninger

– Totalinddækning

– Montage/demotage

Kontakt os og hør mere om vores ydelser