Facadestilladser

Facadestilladser er den mest almindelige stillads type, og den form for stillads, der oftest ses i gadebilledet. Vores lette og fleksible facadestillads kan anvendes i mange forskellige udformninger, og er især velegnet til tagrenovering, malerarbejde, lette facadearbejder, vinduesarbejde og til inspektionsopgaver.
Facadestilladser er fleksible og opstilles typisk med en afstand på 2 meter mellem de enkelte etager, men kan naturligvis tilpasses til tagfoden, med afpassede højder for vinduer.

Hør mere om mulighederne på telefon 86 24 95 11.

Installation of facade scaffolding

Belastning og monteringsmuligheder af facadestilladser

Vores facadestilladser er i lastklasse 1-2-3, og tåler en belastning på 200kg/m2 jævnt fordelt. Stilladserne er meget fleksible og el-hejs, skaktrør, facadenet og plastinddækning kan således nemt monteres. Med den lastklasse kan der stå 2-3 mand pr. stillads. Dette gør arbejdspladsen bliver effektiv og mulighederne for skader mindskes. Med et el-hejs slipper medarbejderne for dårlige rygge og et skaktrør forhindrer mange ’tabe’ skader fra murbrokker. Det er enkelt at både læsse og aflæsse el-hejset.

Sikkerhed og tilbehør til facadestilladser

Sikkerheden på de fleksible stilladser kan altid forbedres med faldsikring som seler og sikkerhedsudstyr. Gå aldrig på kompromis med sikkerheden, selvom selerne er trælse at have på, du ved aldrig, om du er den uheldige, der falder ned fra et fleksibelt facadestillads. Derfor har vi noget af det sikreste udstyr på markedet, så I kan både føle jer og være sikre, når i befinder jer på facadestilladserne.

Kontakt os for et tilbud på facadestillads

Har du spørgsmål angående stilladsarbejde i Aarhus og Østjylland, eller ønsker du et godt uforpligtende tilbud på facadestillads, så kontakt CS – City Stilladser på Tlf.: 86 24 95 11 eller e-mail: firma@cs-citystilladser.dk og få den bedste og mest professionelle vejledning.

Andre muligheder

Skal du blot lave lidt udvendigt malerarbejde eller spatle lidt, så kan et rullestillads være en løsning. Du kan også bruge et rullestillads indenfor. Har du en trappeskakt eller væg der skal males hvor almindelige stilladser ikke kan være, så sætter vi et specialtilpasset stillads op for dig. Er vejret ikke lige med jer, så kan vi hjælpe med overdækning af stilladser og andet tilbehør, som kan lette arbejdsgangen. Hør os ad, vi kan bidrage med meget og vi vil sikre jer den sikkerhed, der skal til, når I arbejder.

Facade scaffolding on villa