Lej et stillads via CS Citystilladser stilladsudlejning i Aalborg

Hvis du har et byggeprojekt i Aalborg, så kan vi med vores stilladsudlejning hjælpe dig godt videre med en løsning, der dækker netop dine behov til et stillads. Vi sigter altid mod at yde den bedst mulige service for dig som kunde og derfor er alle vores produkter også skruet sådan sammen, at de kan tilpasses til lige netop den type opgave, du står med.

Vores løsninger inden for stilladsudlejning i Aalborg dækker alt fra murerstilladser og facadestilladser til overdækninger og arbejdsplatforme. For os er det naturligvis også vigtigt at sikkerheden er i top, og derfor kan du i kategorierne stilladstilbehør, faldsikring samt person- og materialehejs læse meget mere om alle vores tilbud om udstyr til sikkerhedsforanstaltninger. Du kan for eksempel blive klogere på vores hejseudstyr, der både mindsker risikoen for at tabe materiale, der skal transporteres op, og for at medarbejdere mister fodfæstet og falder ned.

Vores stilladsudlejning dækker hele landet, og vi står derfor også klar til at hjælpe dig med at finde frem til den helt rigtige type stillads til dit projekt i Aalborg.

Udlejning af facedestillads - Jylland - CS City stilladser ApS

Rullestillads eller arbejdsplatform i Aalborg?

Hos CS Citystilladser tilbyder vi mange forskellige typer stillads, så netop dit byggeprojekt i Aalborg kan drage nytte af vores service. Hvis du for eksempel har brug for at leje et rullestillads eller en arbejdsplatform i Aalborg, så kan vi hjælpe dig godt videre, hvor vi i fællesskab finder frem til den bedste løsning. 

Har du for eksempel brug for et stillads til en mindre opgave, hvor det er trangt med plads? Her er et rullestillads en god løsning, da det blandt andet på grund af det lette aluminiumsmateriale er fleksibelt og let at håndtere. Med en arbejdsplatform er der ligeledes fokus på fleksibilitet, da en arbejdsplatform kan hæves og sænkes og dermed indstilles til den optimale arbejdshøjde til dit projekt i Aalborg. 

Kontakt os på tlf. 86 24 95 11 eller skrive en mail til firma@cs-citystilladser.dk, så vi sammen kan finde frem til den bedste løsning af leje af et rullestillads eller en arbejdsplatform i Aalborg.

Et stillads til enhver opgave

– Let facadestillads

– Stål – og murerstillads

– Rullestillads

– Individuelle specialløsninger

– Totalinddækning

– Montage/demotage

Kontakt os og hør mere om vores ydelser