Stilladsudlejning i Silkeborg

Mangler du stillads i Silkeborg, så kan vi hos CS Citystilladser hjælpe dig. Vore sortiment er stort inden for stilladser, og vi kan derfor lettere finde en løsning til dit næste byggeprojekt. 

Uanset om du har bestilt arbejde hos en kunde, eller om det er til et hjemmeprojekt, får du solid og professionel rådgivning fra vores dygtige og faguddannede medarbejdere ved stilladsudlejning i Silkeborg. 

Vi har mere end 10 års erfaring inden for området, og har derfor stor indblik i opsætning og udlejning af stilladser.

Stilladsudlejning til erhverv og private - CS City Stilladser ApS

Vælg stilladsservices i Silkeborg

Vi udbyder mange services inden for stilladsudlejning i Silkeborg og lægger stor vægt på, at du får den rette hjælp til dit projekt. Vi har stilladser til alle typer bygge- og renoveringsprojekter. Heriblandt kan du bestille et murerstillads, som er en robust stilladsløsning, når det gælder om at kunne klare den tunge belastning. Samtidig giver det også mere effektivitet, da der er plads til flere håndværkere på én gang. 

Ved leje af stillads i Silkeborg tilbyder vi også andre muligheder såsom facadestilladser. Det er et af de type stilladser, som er mest genkendelige i bybilledet. Her dækker facadestilladset forskellige typer arbejde såsom tagrenovering, malerarbejde mm. Har du et mere vanskeligt arbejde i vente, hvor der er meget lidt plads, tilbyder vi også specialtilpassede stilladsløsninger.

Vores erfarne medarbejder kan derfor også finde en løsning til dig, der skal udføre en arbejdsopgave som ikke er typisk dagligdagsarbejde. Har du et mindre projekt, der skal færdiggøres enten indendørs eller udendørs, anbefaler vi rullestilladset. Det er en fleksibel løsning, da det er lavet af meget lette materialer, og tager meget lidt plads. Det giver dig stadig mulighed for at arbejde i højden.

Når du henvender dig til vores stilladsudlejning i Silkeborg, vil vi anbefale også at kigge på vores stilladstilbehør mm. Her finder du sikkerhedsudstyr til alle vores typer af stilladser. Sikkerhed på stilladset under arbejde er vigtigt for dig og dine kollegaer, da I ofte arbejder meget højt oppe. Vi hjælper selvfølgelig med at vejlede i, hvordan sikkerhed og effektivitet fungerer godt sammen ved stilladser og arbejde. 

Kontakt os på +45 86 24 95 11 eller firma@cs-citystilladser.dk, så finder vi den rette løsning til dig.

Et stillads til enhver opgave

– Let facadestillads

– Stål – og murerstillads

– Rullestillads

– Individuelle specialløsninger

– Totalinddækning

– Montage/demotage

Kontakt os og hør mere om vores ydelser