Erfaren leverandør af rullestilladser, murerstilladser og andre typer stillads i Randers

CS Citystilladser tilbyder en bred pallette inden for stilladsløsninger, der alle kan tilpasses til den konkrete opgave, som du mangler et stillads til i Randers. 

Har du for eksempel brug for et rullestillads, der er et fleksibelt letvægtsstillads, som er let at flytte rundt på og oplagt til opgaver trange steder? Eller måske du har brug for et murerstillads med en god bæreevne, der ved hjælp af sin stærke konstruktion kan holde til mange håndværkere på samme tid? Fordi et murerstillads kan tåle en belastning på 450 kg. pr. m2 jævnt fordel, egner denne type stillads sig særligt godt til opmuring og renoveringsopgaver – og en ekstra fordel er, at arbejdet ofte går hurtigere, fordi der er plads til og mulighed for, at flere folk kan arbejde samtidigt. 

Vi tilbyder naturligvis også udlejning af facadestilladser, der er den mest gængse type stilladser, og som ofte bruges til for eksempel lette facadearbejder, vinduesarbejde eller tagrenoveringer. Denne type stillads tåler til sammenligning med et murerstillads en belastning på 200 kg. pr. m2 jævnt fordelt.

CS Citystilladser er din udbyder af stilladsudlejning i Randers og resten af landet

Hos CS Citystilladser er vores mål at tilbyde den bedst mulige service inden for stillads til vores kunder i Randers og resten af landet. Derfor dækker vores stilladsudlejning i Randers bredt i forhold til udbuddet af typer af stillads og stilladstilbehør. 

Vi ved hvor vigtig sikkerheden er, når der arbejdes på stillads, og derfor indeholder vores stilladsudlejning i Randers naturligvis også et bredt udvalg af sikkerhedsudstyr. I vores kategori faldsikring kan du læse mere om vores udvalg af faldsikringsnet, personlige faldsikringsseler og sikkerhedsrækværk. 

Kontakt vores stilladsudlejning ved at ringe på 86 24 95 11 eller sende en mail til firma@cs-citystilladser.dk allerede i dag, og lad os hjælpe dig med at finde frem til den bedste løsning til dit stillads i Randers. 

Med vores mange tilbud inden for stilladsudlejning og udlejning af stilladstilbehør i Randers sikrer vi, at dine håndværkere kan udføre arbejdet både effektivt og sikkert.

Et stillads til enhver opgave

– Let facadestillads

– Stål – og murerstillads

– Rullestillads

– Individuelle specialløsninger

– Totalinddækning

– Montage/demotage

Kontakt os og hør mere om vores ydelser