Murerstillads

Murerstilladser til større projekter

Murerstillads til et større projekt er en bastant type, der er yderst velegnede hvor der stilles store krav til bæreevnen og konstruktionen af stilladset. Et stillads har en stærk konstruktion og kan bære og rumme mange håndværkere på én gang. De egner sig til store projekter og er således perfekte, hvor der er flere forskellige opgaver, der skal laves samtidig, og hvor der er brug for opbevaring af materialer på stilladset.

Hør mere om vores stilladser på telefon 86249511

 

Til opmuring og renoveringsopgaver

Stilladser til denne type opgaver er i lastklasse 4-5-6, og tåler en belastning på 450kg/m2 jævnt fordelt, og anvendes primært i forbindelse med opmuring og renoveringsopgaver. Bruger du stilladser til store projekter, får du større sikkerhed på arbejdspladsen og mere fleksible arbejdsgange. Dels fordi murerstilladserne kan bære flere folk og der så laves mere, men også ved at bruge stilladstilbehør.

Murerstillads CS citystilladser

Murerstillads

Stilladstilbehør til en nemmere arbejdsgang

Af stilladstilbehør til murerstilladser til store projekter er der både el hejs til mindre mængder materiale, plastik inddækning eller bare overdækning af stilladserne, så regn og vind holdes ude. En anden god ting er nedfaldskakter, så affaldet ender i containeren og ikke i hovedet på en kollega. Materialetårne og støvnet kan også være ganske nyttige og vi leverer dem gerne til de store projekter, som du har behov for.

Alt i sikkerhedsudstyr

Sikkerheden på et stillads kan altid forbedres med faldsikring som seler og sikkerhedsudstyr. Skal I meget højt op kan et sikkerhedsnet også være en fordel, hvem ønsker at brække halsen på arbejde.Gå aldrig på kompromis med sikkerheden selvom selerne er trælse at have på, du ved aldrig om du er den uheldige der falder ned.

Kontakt os og få et godt tilbud

Har du spørgsmål angående vores stilladser til mureropgaver  i Aarhus og Østjylland, eller ønsker du et godt uforpligtende tilbud, så kontakt CS – City Stilladser på telefon 86 24 95 11 eller e-mail:firma@cs-citystilladser.dk  og få den bedste og mest professionelle vejledning.