Stillads overdækning

Overdækning af stilladser i Øst- og Nordjylland

Når du vil være sikker på at kunne udføre arbejdet, uafhængig af vejr og vindforhold, så er overdækning af stilladser en fornuftig løsning. Når du vælger en stillads overdækning, undgår du mange af de sædvanlige gener forbundet med dårligt vejr. En tør medarbejder er en glad og produktiv medarbejder. 

Overdækning af tag og bygninger

Hos CS – City Stilladser har vi stor erfaring med at sætte stillads overdækning op, uanset om det er til tagarbejde eller en bygning. Ved bygninger kan overdækningen være på en side eller over det hele.

Vi tilbyder flere forskellige professionelle overdækningsløsninger:
• Overdækninger til tagfod – bruges typisk til tagarbejde og ved tagudskiftninger
• Totalinddækning – dækker hele bygningen fra jord til tag, og bruges ved tagarbejde samt ved facadearbejde og facaderenovering

Vores sortiment af stilladser som kan overdækkes er bredt. Vi har fleksible facadestilladser, solide murerstilladser til store projekter og
specialtilpassede stilladser
. Vi har mange års erfaring med stilladsopsætning,
sikkerhed og overdækning. Derfor rådgiver vi dig gerne om hvilket stillads og
overdækning er mest praktisk til din opgave.

Sikkerheden på overdækket stillads

Selvom stilladset eller taget er overdækket og dermed ikke bliver så glat, og vinden ikke river helt så meget i folk – så er sikkerhedsudstyr stadig en vigtig faktor i det daglige arbejde. Som minimum bør alle være udstyret med sikkerhedsseler, sko og hjelm. Der er flere måder at sikre arbejdspladsen og vi rådgiver gerne om ekstra tiltag, der kan sættes i værk.

Udover overdækninger af stilladser

har vi flere hjælpemidler som kan gøre arbejdsopgaverne nemmere at gå til. Hejseudstyr til materialer og personer så der ikke skal slæbes så meget. Skakter til affald, så I er sikre på at ingen kommer til skade. Kig på vores andre sider – især stilladstilbehør, faldsikring og materialehejs er interessante i forhold til tagarbejde.

Kontakt os for spørgsmål eller tilbud omkring overdækninger

Har du spørgsmål angående stilladsarbejde eller overdækninger i Aarhus og Østjylland, eller ønsker du et godt uforpligtende tilbud, så kontakt CS – City Stilladser på Tlf.: 86 24 95 11 eller e-mail: firma@cs-citystilladser.dk og få den bedste og mest professionelle vejledning omkring overdækning af stilladser.