Stilladsudlejning i Horsens

Mangler du stillads i Horsens, så kan vi hos CS Citystilladser hjælpe dig med at finde den rette løsning. Alle stilladser kan tilpasses din individuelle arbejdsopgave, så du får nemmere ved at udføre dit næste byggeprojekt. 

Vælger du blandt vores stilladsudlejning i Horsens, vil du få professionel rådgivning og assistance til at vælge, hvilket stillads der får dine arbejdsopgaver bedst i mål. Det er uanset, om det er arbejde for en kunde, eller om det er et større eller mindre hjemmeprojekt. Vi har stor erfaring i opsætning og udlejning af stilladser.

Lej rullestillads - CS City Stilladser ApS

Find stilladsservices i Horsens

Blandt vores mange services kan du vælge mellem stilladser til tungere vægtklasser såsom murerstilladser, som har en stærk konstruktion. De er velegnet til arbejde, såsom opmuring og renoveringsopgaver, og kan rumme flere håndværkere. Du finder også facadestilladser, som er et af de mest anvendte stilladser. Denne type bruges til blandt andet lettere facadearbejde, tagrenovering malerarbejde mv. 

Vores andre stilladser såsom specialtilpassede stilladser og rullestilladser er praktiske, når er der er tale at skulle udføre et håndværk, hvor det kan være svært at komme til arbejde, fordi der enten er meget lidt plads, og tilgængeligheden er begrænset.

I vores udvalg af stilladstilbehør tilbyder vi også sikkerhedsudstyr, som er vigtig at tænke på ved leje af stilladser. Når der arbejdes på stilladser, så befinder du og dine medarbejdere sig meget højt oppe. Derfor er det vigtigt også at tænke på sikkerhed. 

Med stilladsudlejning i Horsens får du masser af vejledning til, hvordan du og dine kollegaer både arbejder effektivt og sikkert, når I skal arbejde på et stillads. Ved at vælge det rette sikkerhedsudstyr undgår I arbejdsskader og dårlige hændelser. 

Find dit stillads i Horsens hos CS Citystilladser og få videre information om den rette løsning for dit arbejde. Kontakt os på +45 86 24 95 11 eller firma@cs-citystilladser.dk, så finder vi den rette løsning til dig.

Et stillads til enhver opgave

– Let facadestillads

– Stål – og murerstillads

– Rullestillads

– Individuelle specialløsninger

– Totalinddækning

– Montage/demotage

Kontakt os og hør mere om vores ydelser