Stilladstilbehør til effektivt arbejde

Når vi hos CS – City Stilladser opstiller et stillads, er det et redskab, der sikrer, at håndværkerne sikkert og effektivt kan udføre deres arbejde i højden. Stilladsets indretning, og de krav der stilles, varierer i forhold til det arbejde, der skal udføres på stilladset. Vi kan levere en række løsninger hvor stilladstilbehør til effektivt arbejde er monteret på det enkelte stillads, således at det lever op til dine ønsker og behov.

Stilladstilbehør til effektivt arbejde

Med stilladstilbehør til effektivt arbejde får du og dine medarbejder større sikkerhed i arbejdet og nemmere ved at komme sikker omkring. Med el-hejs sikrer du, at der ikke sker rygskader og med nedfaldsskakter sikre du forbipasserende og kollegaer for at ende på hospitalet. Stilladstilbehør gør arbejdspladsen mere sikker for alle.

Vi tilbyder bl.a. følgende professionelt tilbehør til stilladser:
• El-hejs
• Udvendige trappetårn
• Plastik inddækning
• Facadestøvnet
• Materialetårne
• Tagstiger
• Nedfaldsskakte

Har du brug for hjælp med opsætning af stilladstilbehøret så arbejdet hurtigere kan komme i gang, skal du bare sige til. Vi rådgiver også gerne om det bedste valg for din arbejdsplads i forhold til stilladstilbehør til effektivt arbejde.

Sikkerheden i højden

Med stilladstilbehør opsat så arbejdet går hurtigere, er sikkerheden også vigtig at kigge på. Faldsikring på stilladser er typisk seler og sikkerhedsudstyr. Nok er selerne trælse, men vil du hjem i en kiste? Gør dig selv og dine kollegaer den tjeneste at holde fast på sikkerheden, især når I har fået stilladstilbehør til effektivt arbejde, sat op. Når det går hurtigt sker der fejl.

Kontakt os for spørgsmål eller tilbud

Har du spørgsmål angående tilbehør til stilladser eller stilladsarbejde i Aarhus og Østjylland, eller ønsker du et godt uforpligtende tilbud, så kontakt CS – City Stilladser på Tlf.: 86 24 95 11 eller e-mail: firma@cs-citystilladser.dk og få den bedste og mest professionelle vejledning omkring stilladstilbehør til effektivt arbejde.