Faldsikring på stillads

Når der udføres arbejde i højden, er det vigtigt, at håndværkerne sikres mod fald i situationer hvor stilladset ikke yder en beskyttelse, der er tilstrækkeligt. Faldsikring på stillads arbejde redder liv og gør dine medarbejdere mere trygge. Vent ikke til det er for sent, få faldsikring på arbejdspladserne nu.

Få faldsikring på stillads til enhver arbejdsopgave

Foregår arbejdet på et tag eller stillads, er faldsikring med seler altid en god ide. Syntes dine medarbejdere at de er i vejen, kan du præsentere dem for de hyppigste årsager til dødsulykker på arbejdspladser. Er det et glat tag eller bare højt oppe, vil et rækværk være et godt tiltag eller et net som kan flyttes. Spar ikke på sikkerheden ved at undlade faldsikring på stillads, ingen vinder i længden.

CS – City Stilladser tilbyder et bredt udvalg af faldsikringsudstyr.
• Personlige faldsikringsseler
• Faldsikringssceptre til fladt tag
• Sikkerhedsrækværk
• Faldsikringsnet
• Sikkerhedsudstyr

Stilladser

Når vi nu snakker faldsikring på stillads og sikkerhed generelt, er det passende at nævne de forskellige typer af stilladser som vi kan hjælpe med. Facadestilladser til mindre opgaver med renovering/maling. Hvorfor lettere – på grund af stilladsernes lastklasse. Så er der de mere bastante murerstilladser som kan bruges til større projekter og har en højere lastklasse. Rullestilladser, som kan bruges ude og inde, når småopgaverne er flere steder. Vi kan levere specialtilpassede stilladsløsninger til de skæve steder hvor almindelige stilladser ikke kan være. Der findes naturligvis også stilladstilbehør.
Lige meget hvilken stillads type du skal bruge, er sikkerheden vigtigt. Så sørg for at din faldsikring på stilladset er i orden.

Kontakt os for spørgsmål og tilbud

Har du spørgsmål angående stilladsarbejde i Aarhus og Østjylland, eller ønsker du et godt uforpligtende tilbud, så kontakt CS – City Stilladser på Tlf.: 86 24 95 11 eller e-mail: firma@cs-citystilladser.dk og få den bedste og mest professionelle vejledning omkring faldsikring på stillads og faldsikringsudstyr.