Stilladsudlejning i Fredericia

Mangler du stillads i Fredericia, så kan vi hos CS Citystilladser hjælpe dig. Vi har mange forskellige løsninger inden for opsætning af stilladser. Vores meget dygtige og erfarne medarbejder står klar til at hjælpe dig, når du har brug for assistance til at finde det rette stillads i Fredericia til dine arbejdsopgaver. Uanset om det er til den mere bastante side, eller det er en mindre opgave, så står vi klar på at hjælpe dig med at komme i mål. Vi leverer fleksible løsninger i høj kvalitet igennem vores stilladsudlejning i Fredericia.

Vi udbyder murerstilladser, som kan klare det tunge arbejde. Det er praktisk til opmuring og renoveringsarbejde. Da murerstilladser er velegnet til større projekter og kan tåle en del mere vægt vel fordelt. Oveni kan i også arbejde flere på én gang, og murerstilladset er især brugbart, hvis I har flere end et renoveringsarbejde samme sted. Vi tilbyder også andres services såsom facadestillads. Det bruges ofte i forbindelse med eksempelvis tagrenovering og lettere facadearbejde. Derudover kan du også finde løsninger, som er praktisk at bruge til mindre arbejdsopgaver på lidt plads. Her er vores rullestillads i Fredericia ideelt. Det får dig op i højden, men kan opstilles på en meget snæver plads. En anden praktik ved vores rullestilladser i Fredericia er, at de kan anvendes både udendørs og indendørs. Du finder altså et væld af muligheder, som kan hjælpe dig med dit byggeprojekt.

Professionel stilladsudlejning - CS City Stilladser ApS

Stilladssikkerhed i Fredericia

Til alle vores stilladser i Fredericia tilbyder vi også stilladstilbehør. Det kan gøre din og dine kollegaers arbejdsgang lettere, og samtidig øge sikkerheden. 

Ved stilladsudlejning i Fredericia går vi meget op i, at du og dine kollegaer kan arbejde sikkert på stilladserne. Derfor har vi mange muligheder på, hvordan I kan får en sikker arbejdsgang, men samtidig stadig være effektive. Der er derfor ingen undskyldning for ikke at vælge sikkerhed først. 

Har du spørgsmål til vores stilladsudlejning i Fredericia, er du velkommen til at kontakte os på +45 86 24 95 11 eller firma@cs-citystilladser.dk, så finder vi den rette løsning til dig.

Et stillads til enhver opgave

– Let facadestillads

– Stål – og murerstillads

– Rullestillads

– Individuelle specialløsninger

– Totalinddækning

– Montage/demotage

Kontakt os og hør mere om vores ydelser