Arbejdsplatforme

Professionelle arbejdsplatforme

Med professionelle arbejdsplatforme fra CS – City Stilladser opnår du en fleksibilitet, der gør det lettere og hurtigere, at løse konkrete opgaver, end ved brug af klassiske stilladser. Platformene kan hæves og sænkes trinløst til den korrekte arbejdshøjde, så den bliver sat i den ideelle højde for at løse opgaven optimalt.
Professionelle arbejdsplatforme er ekstremt stabile, og kan løfte op til 4 tons. De er ydermere udstyret med strømudtag på arbejdsdækket, så håndværkerne kan tilslutte deres el-værktøj og varmeovne.

 ⇒ Hør mere om vores arbejdsplatforme på telefon 86 24 95 11 ⇐

Professionelle platforme får arbejdet til at glide lettere

Professionelle platforme gør ikke bare selve arbejdsgangen mere fleksibel, de kan også tilpasses til enhver bygning med de hjørner, fremspring og andre forhindringer, der måtte være. Det minimerer risikoen for arbejdsulykker, og gør det nemmere for håndværkerne at komme til de steder, der kan være vanskelige at nå med et stillads.
Skal arbejdsplatformen placeres på en gade, hvor trafikanterne fortsat skal have mulighed for at passere, monteres platformen på en gennemgangsramme, så fodgængere kan komme sikkert forbi.

Øg sikkerheden med platforme

Da arbejdsplatforme kan nå højt op er sikkerhedsudstyr som seler og hjelme naturligt at have med. Med de høje sider, er denne type arbejdsplatform mere sikker end et stillads, dog kan de el-ledninger som ligger på dækket udgøre en stor risikofaktor, hvis man skulle snuble i dem. Vi har sikkerhedsudstyr til ethvert slags arbejde, der sikre at i er det på stilladset.

Kontakt os for tilbud eller spørgsmål

Har du spørgsmål angående stilladsarbejde i Aarhus og Østjylland, eller ønsker du et godt uforpligtende tilbud, så kontakt CS – City Stilladser på Tlf.: 86 24 95 11 eller e-mail: firma@cs-citystilladser.dk og få den bedste og mest professionelle vejledning omkring professionelle arbejdsplatforme.

Andre muligheder med platforme

Er en platform lidt for meget at gøre ud af opgaven, så sætter vi hos CS-City Stilladser gerne et fleksibelt facadestillads op eller lejer dig et rullestillads til de mindre opgaver inde og ude. Vi har naturligvis også store tunge stilladser til de længerevarende opgaver, murerstilladser bliver stående. Hertil kan du leje overdækning og hejseudstyr til at lette arbejdsgangen. Så uanset hvilket arbejde du skal udføre, så står vi klar til at hjælpe dig.

Udlejning & opsætning af stilladser til arbejdsplatforme i Aalborg, Randers & Aarhus