Arbejdsplatforme

Professionelle arbejdsplatforme

Med professionel arbejdsplatform udlejning fra CS Citystilladser opnår du en fleksibilitet, der gør det lettere og hurtigere at løse konkrete opgaver end ved brug af klassiske stilladser. Platformene kan hæves og sænkes trinløst, så de bliver sat i den ideelle arbejdshøjde i forhold at løse opgaven optimalt.

Vores professionelle arbejdsplatforme til udlejning er ekstremt stabile og kan løfte op til 4 tons. De er ydermere udstyret med strømudtag på arbejdsdækket, så håndværkerne kan tilslutte deres el-værktøj og varmeovne.

 ⇒ Hør mere om leje af arbejdsplatforme i Østjylland på telefon 86 24 95 11 ⇐

Udlejning & opsætning af stilladser til arbejdsplatforme i Aalborg, Randers & Aarhus

Professionelle platforme får arbejdet til at glide lettere

Professionelle platforme gør ikke bare selve arbejdsgangen mere fleksibel, de kan også tilpasses til enhver bygning med de hjørner, fremspring og andre forhindringer, der måtte være. Det minimerer risikoen for arbejdsulykker og gør det nemmere for håndværkerne at komme til de steder, der kan være vanskelige at nå med et stillads. Derfor kan arbejdsplatform udlejning være en ideel løsning.
Skal arbejdsplatformen placeres på en gade, hvor trafikanterne fortsat skal have mulighed for at passere, monteres platformen på en gennemgangsramme, så fodgængere kan komme sikkert forbi.

Arbejdsplatform udledning med fokus på sikkerheden

Da arbejdsplatforme kan nå højt op, er sikkerhedsudstyr som seler og hjelme naturligt at have med. Med de høje sider er denne type platform mere sikker end et stillads. Dog kan de el-ledninger, som ligger på dækket, udgøre en stor risikofaktor, hvis man skulle snuble i dem. Vi har sikkerhedsudstyr til ethvert slags arbejde, der sikrer, at I er i sikkerhed på stilladset.

Kontakt os for tilbud eller ved spørgsmål

Har du spørgsmål angående arbejdsplatforme i Århus og Østjylland, eller ønsker du et godt og uforpligtende tilbud? Så kontakt os hos CS Citystilladser på tlf.: 86 24 95 11 eller e-mail: firma@cs-citystilladser.dk og få kyndig vejledning omkring valg og leje af professionelle arbejdsplatforme i Østjylland. Har du brug for arbejdsplatforme i Ålborg, er vi også leveringsdygtige! Kontakt os da på samme måde og bliv klogere på, hvad vi kan tilbyde af muligheder.

Andre muligheder med arbejdsplatforme

Er en platform lidt for meget at gøre ud af opgaven, så sætter vi hos CS Citystilladser gerne et fleksibelt facadestillads op eller lejer dig et rullestillads til de mindre opgaver inde og ude. Vi har naturligvis også store tunge stilladser til de længerevarende opgaver. Hertil kan du leje overdækning og hejseudstyr til at lette arbejdsgangen. Så uanset hvilken type arbejde du skal udføre, så står vi klar til at hjælpe dig.

Øg sikkerheden når du arbejder på platformen

Sikkerheden er som sagt en enormt vigtig del af det at arbejde på stilladser og platforme, og den bør være den absolutte topprioritet, når du overvejer muligheden for arbejdsplatform udlejning. Af den grund ser vi også lidt nærmere på nogle af de sikkerhedsforanstaltninger, vi tager i forbindelse med udlejning her hos CS Citystilladser.

Uanset om du leder efter en arbejdsplatform i Østjylland, Århus eller Ålborg, er mulighederne mange. Vi tilbyder blandt andet faldsikring i forskellige afskygninger, der hjælper med at skabe et sikkert arbejdsmiljø. Sikkerhedsforanstaltninger som seler, rækværk og net er også værd at overveje, hvis du beslutter at leje en arbejdsplatform i Østjylland og omegn her hos os. Vi vægter sikkerheden højt, og vi giver dig mulighed for at tilvælge passende løsninger, uanset hvilken type stillads eller platform du påtænker at leje.

Overlad trygt opgaven til CS Citystilladser

Her hos CS Citystilladser har vi således et kæmpe udvalg af forskellige stilladser og arbejdsplatforme i Århus og Ålborg, og vi har stor erfaring med arbejdsplatform udlejning. Vi kender derfor til alle gældende regler, og vi er specialister i opsætning af udlejede arbejdsplatforme i Ålborg og resten af landet. Vi deler meget gerne ud af vores viden, og har du spørgsmål til vores service i forbindelse med arbejdsplatforme i Århus, er du altid velkommen til at kontakte os. Det kan også være, du er i tvivl om, hvilken type stillads der vil egne sig bedst til lige netop den opgave, du står foran. Her guider vi dig også meget gerne og giver dig den viden, der er nødvendig for, at du kan komme videre med din beslutning.

Vægter du sikkerheden høj, sætter du pris på professionel erfaring og en stor opgaveportefølje, og vil du have arbejdsplatforme i Ålborg i solid kvalitet? Så er det her hos CS Citystilladser, du skal have dit fokus. Læs nærmere om vores forskellige services her på hjemmesiden og lad os det endelig vide, hvis vi kan hjælpe dig. Her hos CS Citystilladser er vi nemlig kendte for vores gode service.