CS Citystilladser har over 10 års erfaring med stilladsudlejning i Esbjerg og resten af landet

Vi har stor og lang erfaring inden for stilladsudlejning, og derfor er vi også klar til at give dig råd og vejledning til din næste byggeopgave i Esbjerg. Vores stilladsudlejning i Esbjerg dækker både rullestilladser, murerstilladser, facadestilladser, specialstilladser og diverse tilbehør til stilladser. 

Vi ved desuden, hvor vigtigt det er, at sikkerheden er i top, når man arbejder i højden på et stillads. Derfor dækker vores stilladsudlejning i Esbjerg også alt det nødvendige sikkerhedsudstyr, som eksempelvis personlige faldsikringsseler, faldsikringssceptre til fladt tag, sikkerhedsrækværk og faldsikringsnet. Vi er desuden leveringsdygtige inden for personhejse og materialehejse, der mindsker risikoen for, at medarbejdere mister fodfæstet på vej op eller ned, eller at materiale tabes, når det transporteres op til arbejdsstedet. 

Kontakt vores stilladsudlejning i dag på 86 24 95 11 eller firma@cs-citystilladser.dk og få et tilbud på leje af stillads i Esbjerg.

Professionel stilladsudlejning - CS City Stilladser ApS

Lej et stillads særligt tilpasset dit næste byggeprojekt i Esbjerg

Når vi samarbejder med vores kunder, stræber vi altid efter at være fleksible og arbejde kreativt, så vi får skabt en stilladsløsning, der er tilpasset til de særlige omstændigheder i forbindelse med opsætningen af dit stillads i Esbjerg.

 Alle vores produkter fungerer som nøglefærdige projekter, hvilket betyder, at vores tilbud er bygget op på en måde, så de altid kan tilpasses netop dine krav til et stillads til opsætning i Esbjerg eller andre steder i landet. Vores fleksibilitet inden for stilladsløsninger indbefatter specialstilladser, der egner sig til de opgaver, der ligger uden for det almindelige stilladsarbejde. 

Hvis du har brug for et specialtilpasset stillads til en opgave i Esbjerg, kan du derfor med fordel trække på vores erfaring på området. Vi har blandt andet erfaring med at løse opgaver, hvor vi har leveret hængestilladser, skorstensstilladser, platforme til loftsarbejde og trappehatte til opgaver i trappeskakte. 

Kontakt os allerede i dag, så vi i fællesskab kan finde frem til en både kreativ og effektiv løsning til dit næste stillads i Esbjerg.

Et stillads til enhver opgave

– Let facadestillads

– Stål – og murerstillads

– Rullestillads

– Individuelle specialløsninger

– Totalinddækning

– Montage/demotage

Kontakt os og hør mere om vores ydelser