CS Citystilladser tilbyder stilladsudlejning i Hjørring og resten af Nordjylland

Hos CS Citystilladser tilbyder vi en bred vifte af services, når det kommer til stilladsudlejning i Hjørring. Har du for eksempel brug for et facadestillads, murerstillads eller et rullestillads? Vores stilladsudlejning i Hjørring indbefatter alt dette samt alt det stilladstilbehør, du har brug for. Vi tilbyder derfor både plastikinddækning, nedfaldsskakte, udvendige trappetårne, tagstiger og meget mere i vores stilladsudlejning til dig i Hjørring og resten af Nordjylland. 

Derudover går vi også højt op i sikkerheden for dig og dine medarbejdere, og derfor udlejer vi naturligvis også diverse udstyr til faldsikring, herunder personlige faldsikringsseler, faldsikringsnet og sikkerhedsrækværk. Med det rette sikkerhedsudstyr undgår du og dine medarbejdere arbejdsulykker, når I arbejder på stilladset. Det sikrer et tryggere og bedre arbejdsmiljø på arbejdspladsen og gladere medarbejdere. 

Du kan desuden også leje overdækning til stilladser, der gør det muligt at udføre arbejdet uafhængigt af, om det regner eller blæser.

Stilladsudlejning Aalborg, Randers & Aarhus - CS City Stilladser

Lej et murerstillads, facadestillads eller anden type stillads i Hjørring

Når du har brug for et stillads i Hjørring og omegn, så er CS Citystilladser et rigtig godt sted at gå hen. Vi tilbyder udlejning af flere forskellige typer stillads til opsætning i blandt andet Hjørring. Her er det vigtigt at få valgt det rigtige stillads til opgaven. 

Et murerstillads er for eksempel et godt valg, hvis du har store krav til stilladsets bæreevne og selve konstruktionen af stilladset. Hvis du skal have udført en renoverings- eller opmuringsopgave i Hjørring, er et stillads af denne type et oplagt valg. Her får du et stillads i lastklasse 4-5-6, der tåler en belastning på 450 kg pr. kvadratmeter jævnt fordelt. Til sammenligning er et facadestillads et lettere og mere fleksibelt stillads, der egner sig til mindre opgaver. 

Tøv ikke med at kontakte os, så finder vi den rette løsning til et stillads til opsætning i Hjørring.

Et stillads til enhver opgave

– Let facadestillads

– Stål – og murerstillads

– Rullestillads

– Individuelle specialløsninger

– Totalinddækning

– Montage/demotage

Kontakt os og hør mere om vores ydelser