Stilladsudlejning i Kolding

Mangler du et stillads i Kolding, så kan vi hos CS Citystilladser hjælpe dig. Vi har stor erfaring med opsætning af stilladser og står klar til at assistere, når du har brug for vejledning i at vælge det rette stillads. 

Her på siden finder du et stort udvalg inden for stilladsudlejning i Kolding, som giver dig den gode start på dit næste store eller lille hjemmeprojekt. Har du brug for det rette stillads i Kolding og nærområde til et arbejde hos en kunde, så sidder vi inde med smarte løsninger til dig og dine medarbejdere. 

Alle vores medarbejdere er uddannede inden for dette fagområde, så du får solid og professionel rådgivning, når du skal i gang med dit næste bygge- eller renoveringsprojekt.

Udlejning af facedestillads - Jylland - CS City stilladser ApS

Stilladser og rullestilladser i Kolding

Her på siden er der et stort sortiment som tilgodeser alle typer projekter. Vi tilbyder blandt andet rullestillads i Kolding, som er eminente til både inde- og udendørsprojekter. Skal du udføre et arbejde hos en kunde som er højt oppe, men hvor pladsen er trang, så er et rullestillads en god løsning. 

Det samme gældende for mindre hjemmeprojekter såsom mindre reparationsopgaver, maling eller spartling af høje vægge. Et rullestillads er en fleksibel måde at færdiggøre arbejdet på, og giver dig rigeligt med frirum til at fuldføre dine arbejdsopgaver. Vores rullestillads i Kolding er letvægtsstilladser. De er nemme at håndtere for de forskellige typer håndværk, der udføres.

Når der er tale om opsætning og arbejde på et stillads, er der også tale om at arbejde i højden. Det er vigtigt med de rette foranstaltninger, så du er sikker på en høj arbejdssikkerhed. Derfor har vi masser af tilbehør inden for sikkerhedsudstyr til stilladser, så både du og dine medarbejdere kan føle sig sikker på arbejdspladsen. Professionel sikkerhed er ikke til gene, når det kan afværge et uheld for selv den bedste og meste erfarne medarbejder. 

Få en snak med en af vores dygtige medarbejder, og vælg det rigtige udstyr, når du kigger på stilladsudlejning i Kolding. Kontakt os på +45 86 24 95 11 eller firma@cs-citystilladser.dk, så finder vi den rette løsning til dig.

Et stillads til enhver opgave

– Let facadestillads

– Stål – og murerstillads

– Rullestillads

– Individuelle specialløsninger

– Totalinddækning

– Montage/demotage

Kontakt os og hør mere om vores ydelser