Stilladsudlejning i Vejle – Facadestilladser tilpasset dine behov

Hos CS Citystilladser ønsker vi at levere stilladsudlejning i Vejle, der dækker dine behov både i forhold til typen af stillads, evnen til at tilpasse stilladsløsningen til dine behov samt udvalget af stilladstilbehør. Derfor indeholder vores tilbud inden for stilladsudlejning i Vejle både sikkerhedsudstyr, tilbehør til arbejde på stillads og forskellige typer stilladser, der let kan tilpasses til dit konkrete byggeprojekt. 

Det gælder også for vores facadestilladser, som blandt andet bruges til tagrenovering, malearbejde eller inspektionsopgaver. Et facadestillads placerer sig i lastklasse 1-2-3 og kan tåle en belastning på 200 kg. pr. m2 jævnt fordelt, hvilket betyder at stilladset kan klare vægten fra to til tre mand pr. stillads. Et facadestillads er desuden fleksibelt både i forhold til indstilling af afstanden mellem de enkelte etager og montering af ekstraudstyr eller tilbehør. 

Du kan derfor nemt drage nytte af vores komplette sortiment inden for stilladsudlejning i Vejle, når du eksempelvis ønsker sikkerhedsudstyr, el-hejse, udvendige trappetårne, nedfaldsskakte eller overdækninger. Kontakt os allerede i dag på 86 24 95 11 eller firma@cs-citystilladser.dk, så vi i fællesskab kan strikke et tilbud sammen, der dækker dine specifikke behov til opsætningen af et stillads i Vejle.

Stilladsudlejning til arbejdsplatforme i Aalborg, Randers & Aarhus - CS City Stilladser

CS Citystilladser tilbyder stillads, rullestillads eller specialstillads i Vejle

Hos CS Citystilladser har vi en målsætning om at levere nøglefærdige projekter til netop dit stilladsarbejde. Det betyder at vores tilbud inden for udlejning af stillads i Vejle til hver en tid kan tilpasses netop dit byggeprojekt og dine ønsker til et stillads – uanset om du har brug for et rullestillads, facadestillads, murerstillads eller et specialstillads. 

Vores rullestillads til opsætning i Vejle egner sig for eksempel særligt godt, hvis du har brug for et letvægtsstillads, der med et skelet i aluminium er let at flytte rundt med. Et rullestillads fra vores stilladsudlejning i Vejle fås i to størrelser med en bredde på enten 0,74 meter eller 1,36 meter, og denne type stillads er derfor et oplagt valg, hvis du skal udføre arbejde et sted, hvor det er trangt med pladsen. 

Hvis du i stedet skal i gang med en større renoveringsopgave er et murerstillads oplagt, da det placerer sig i lastklasse 4-5-6 og derfor kan holde til vægten fra mange håndværkere på samme tid. Hvis dine krav til typen af stillads ligger udover det sædvanlige, leverer vi gerne et specialtilpasset stillads, hvis din opgave i Vejle for eksempel kræver et hængestillads eller skorstensstillads. 

Kontakt os allerede i dag for et tilbud på 86 24 95 11 eller firma@cs-citystilladser.dk.

Et stillads til enhver opgave

– Let facadestillads

– Stål – og murerstillads

– Rullestillads

– Individuelle specialløsninger

– Totalinddækning

– Montage/demotage

Kontakt os og hør mere om vores ydelser